Grondzuigen

A. de Reus Aannemersbedrijf heeft meerdere zuigwagens van het type Cap Geo en Cap Bora. Deze machines gebruiken we om zuig-, graaf- of blaaswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren. Met onze grondzuigwagens kunnen wij zeer doeltreffend grond verwijderen bij de meest uiteenlopende projecten. Grondzuigtechniek wordt vaak ingezet bij het vrijmaken van kabels en leidingen, maar ook bij bijvoorbeeld boomwortels. Op deze manier worden veel schades aan de ondergrondse infra voorkomen.

Zuigwagens

Onze zuigwagens zijn uniek in Nederland dankzij het vacuĆ¼msysteem dat uitkomst biedt bij een zwaardere en natte grondslag. Wij hebben ook zuigwagens voor explosiegevaarlijke omgevingen die ADR/ATEX zijn uitgevoerd en gekeurd. Deze zuigwagens zijn voorzien van een veilige RVS-tank en een antistatisch filterpakket. Bij toepassing in moeilijk bereikbare ruimten kan gebruik worden gemaakt van een op afstand bestuurbare (ATEX) robot camera.

Daarnaast kan in combinatie met de BioReus de verontreinigde lucht worden gezuiverd. Vanuit onze ervaring binnen de petrochemische industrie zorgen we er hiermee voor dat optredende emissie bij zuigwerkzaamheden wordt voorkomen. De BioReus is een filterunit die de vuile lucht reinigt, de verontreiniging vasthoudt en verwijdert.

Om de kwaliteit te waarborgen ten aanzien van het werken met de zuigwagens zijn wij aangesloten bij de SIR (Stichting Industriƫle Reiniging) en de SBG (Stichting Belangenvereniging Grondzuigen).

Bekijk ook: