Werkvoorbereider Civiel

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze werklocaties op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een: Werkvoorbereider Civiel.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

A. de Reus Aannemersbedrijf is actief binnen de (petrochemische) industrie. Wij hebben diverse opdrachtgevers waarbij wij op locatie met een projectteam aanwezig zijn. De duur van de projecten is wisselend van een aantal maanden tot een paar jaar. Onze projectteams bestaan standaard uit een werkvoorbereider en een uitvoerder. Jij zal op een van onze werklocaties samen met een uitvoerder een team vormen.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij degene die achter de schermen zaken oppakt en regelt zodat het project goed verloopt. De werkzaamheden die door jou opgepakt worden zijn onder andere: het opzetten van een planning, opzetten van werkbegrotingen, het voorbereiden van inkopen, termijnen opstellen, inkooporders verwerken, meerwerk bijhouden en kleine calculaties opzetten. In deze functie krijg jij te maken met alle facetten van het lopende project. Jij hebt hierdoor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Jij vindt het leuk om afwisselend werk te hebben en kunt hierin goed het overzicht bewaren.  

Wat vragen wij van jou?

✓ Hbo werk- en denkniveau (diploma civiele techniek is een pré);

✓ Jij bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen;

✓ Jij hebt bij voorkeur stage- of werkervaring binnen de civiele techniek als werkvoorbereider;

✓ Het is mooi meegenomen wanneer jij ervaring hebt binnen de industrie;

✓ Jij kunt goed prioriteiten stellen en gestructureerd werken daarnaast neem jij graag het voortouw binnen jouw werk.

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Door de omvang van De Reus krijg je te maken met alle facetten van een project;

✓ Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra de leidraad is;

✓ Mogelijkheid tot doorgroeien naar een andere functie;

✓ Veel diversiteit in de werkzaamheden;

✓ In deze functie heb jij recht op een auto van de zaak;

✓ Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Lees hier meer over wat wij doen

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Andere vacatures: