Monteur Materieeldienst

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze eigen Materieeldienst op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een: Monteur Materieeldienst.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf hebben wij een eigen Materieeldienst: onze materieeldienst beheert het materiaal en materieel van het hele bedrijf. Jij komt te werken bij onze hoofdlocatie in Vlaardingen. Hier is de loods van onze materieeldienst en worden de materiaal- en materieelstukken onderhouden en opgeslagen wanneer deze niet worden gebruikt. Het team bestaat uit twee personen en is hard op zoek naar aanvulling op het team.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij degene die voor het complete pakket aan materiaal- en materieelstukken het onderhoud en de reparaties uitvoert. Hierbij komt het ook nog wel eens voor dat er een storing is die jij moet zien op te lossen. Het gaat hierbij om alle materiaal- en materieelstukken van klein tot groot: van boormachine tot zuigwagen. Dit zorgt voor een grote diversiteit in de werkzaamheden! De vaktermen hydrauliek en pneumatiek zijn voor jou bekend.  Wanneer jij interesse hebt om met de servicebus de projectlocaties langs te gaan, dan behoort dit in de toekomst tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

✓ Minimaal 2 jaar werkervaring met machine-onderhoud;

✓ Het is een pré wanneer jij een technische opleiding hebt gevolgd (werktuigbouw/ motorvoertuigen/ elektrotechniek);

✓ Het is mooi meegenomen wanneer jij in het bezit bent van een VCA certificaat. Behalen van dit certificaat is bij ons ook mogelijk;

✓ Jij ziet het als een uitdaging om problemen die zich voordoen in het werk op te lossen en jij vindt het leuk om samen te werken binnen een team.

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Je voert de reparaties uit voor ons eigen bedrijf, je werkt hierbij niet voor derden;

✓ Leren door het gewoon te doen staat in deze functie centraal;

✓ Veel diversiteit in de werkzaamheden;

✓  Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Lees hier meer over wat wij doen

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Andere vacatures: