Leerling Vakman GWW

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde: Leerling Vakman Grond-, weg- en waterbouw (GWW)

Wat houdt de functie in?

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil jij naast werken een vakdiploma halen? Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is deze vacature voor leerling Vakman GWW iets voor jou! Wij betalen jouw mbo-opleiding en bieden jou een mooie betaalde werkplek aan.

In deze functie volg jij naast het werk een BBL niveau 2/ niveau 3 opleiding tot Vakman GWW. Dit houdt in dat jij 4 dagen per week werkt en 1 dag in de week naar school gaat. Wij werken vooral binnen de (petrochemische) industrie waar wij voor verschillende opdrachtgevers actief zijn. Wij houden ons bezig met alle facetten binnen het grondwerk. Bij ons bedrijf word jij opgeleid zodat jij na jouw opleiding volledig zelfstandig als Vakman GWW aan de slag kunt gaan.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

A. de Reus Aannemersbedrijf is actief binnen de (petrochemische) industrie in het Rotterdamse havengebied. Jij wordt opgeleid op onze werklocaties die voornamelijk liggen in de omgeving van Rotterdam – Pernis. Wij laten jou diverse werkzaamheden en werkplekken zien zodat jij alle onderdelen van het werk mee krijgt en leert kennen.

Wat vragen wij van jou?

✓ Je bent (bijna) in het bezit van een vmbo-diploma of een diploma voor een entreeopleiding;

✓ Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen;

✓ Je bent enthousiast en gemotiveerd om te starten met dit traject!

 

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Geld verdienen en een opleiding behalen gaan samen bij deze functie;

✓ Door collega’s met ervaring in het vak word je opgeleid. Je komt te werken in een team met een grote diversiteit aan collega’s;

✓ Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra de leidraad is;

✓ In eerste instantie bieden wij een leer-werkovereenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling na behalen van het diploma;

✓ Wij organiseren naast het werk activiteiten om aan deel te nemen als een BBQ, bedrijfsborrels of sportieve activiteiten;

✓ Wij denken mee over vervoer wanneer dit nodig is om op de werklocaties te komen;

✓ Een betaalde opleiding inclusief de benodigde training.

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Lees hier meer over wat wij doen

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Andere vacatures: