(junior) Projectadministrateur

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor een van onze projectlocaties op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een: (junior) Projectadministrateur.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Voor een van onze projecten zijn wij op zoek naar een projectadministrateur. Jij bent werkzaam binnen een team van diverse uitvoerders, werkvoorbereiders en overige teamleden. Jij werkt op de projectlocatie waarbij het volledige projectteam werkzaam is. Het is een dynamische omgeving; hierin voel jij je thuis.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij degene die ervoor zorgt dat de (financieel) administratieve zaken rondom het project goed verlopen. Jij ondersteunt hiermee het team zodat de overige processen binnen het project goed doorlopen. Jij zorgt er onder andere voor dat de gewerkte uren van de werknemers wekelijks in het urensysteem worden geboekt. Vervolgens zorg jij dat de inleenbonnen worden opgemaakt en verstrekt. Ook zorg jij dat de projecten financieel worden afgerekend bij de klant. Jij houdt contact met de opdrachtgever en onderaannemers om de administratieve processen zo goed mogelijk te laten verlopen. Jij bent zelfverzekerd en kunt goed het overzicht creëren en behouden.  

Wat vragen wij van jou?

✓ Beschikt over een mbo-diploma niveau 4 in de richting van (bedrijfs)administratie;

✓ Jij hebt stage- of werkervaring in een vergelijkbare functie;

✓ Jij bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen;

✓ Jij beschikt over een proactieve werkhouding, kunt goed het overzicht creëren en behouden en bent digitaal vaardig.

 

Mocht je binnenkort jouw diploma halen, nodigen we je zeker uit om te reageren op deze vacature.

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra de leidraad is;

✓ Korte communicatielijnen binnen de organisatie;

✓ Veel diversiteit in de werkzaamheden;

✓ Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jezelf te ontwikkelen.

 

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Lees hier meer over wat wij doen

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Andere vacatures: