Grondwerker

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze eigen Materieeldienst op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een: Grondwerker

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers binnen de petrochemische industrie. Hier kom jij dus ook te werken. Jij werkt altijd in een team: dit kan zijn dat jij als grondwerker bezig bent met een kraanmachinist, een zuigwagenmachinist of een voorman. Het is afhankelijk van de werkzaamheden die er te doen zijn hoe de samenstelling van het team eruit ziet.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ondersteun jij als grondwerker bij diverse soorten werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan rioleringswerkzaamheden, kabelwerkzaamheden, uitgraven van een cunet of het maken van bouwputten. Het kan zijn dat jij met de hand graafwerkzaamheden uitvoert of dat jij een machinist ondersteunt door grond weg te halen op plekken waar hij niet bij kan. Het komt ook voor dat jij uitzetwerk van grondoppervlaktes verzorgt. Wij hebben binnen ons werk te maken met veiligheidsregels; jij zorgt dat deze worden nageleefd.  

Wat vragen wij van jou?

✓ Een VCA basis certificaat. Ook mogelijk om via ons te behalen;

✓ Jij hebt werkervaring als grondwerker en/of jij bent in het bezit van een opleiding binnen de GWW of kabelwerk;

✓ Jij hebt ervaring met meten en uitzetten of bent bereid dit te leren;

✓ Jij bent geduldig en communicatief vaardig.

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Je hebt te maken met afwisselend werk;

✓ Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om je te blijven ontwikkelen;

✓ Wij bieden mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie;

✓ Mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra van toepassing is.

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Specialismen overzicht

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?