Assistent uitvoerder GWW

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor een van onze projectlocaties op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een: Assistent uitvoerder GWW

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

A. de Reus Aannemersbedrijf is actief binnen de (petrochemische) industrie. Wij werken hierbij voornamelijk in de regio Rotterdam op de grote raffinaderijen. Wij hebben diverse opdrachtgevers waarbij wij op locatie met een projectteam aanwezig zijn. De duur van de projecten is wisselend van een aantal maanden tot een paar jaar. Jij komt te werken bij een van onze projectlocaties. Hierbij werk jij samen met een uitvoerder en een werkvoorbereider.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ondersteun je in de uitvoering bij één of meer projecten. Jij helpt de organisatie om de projecten tijdige en kwalitatief goed uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Jij geeft hierbij leiding aan de bouwplaatsmedewerkers binnen jouw project(en). Naast het sturen van het werk zorg jij ervoor dat een aantal zaken administratief worden bijgehouden. Denk hierbij aan het bijhouden van de uren van de bouwplaatsmedewerkers en het bijhouden van materiaal dat wordt gehuurd. Je geeft daarnaast input aan de uitvoerder voor het opstellen van een planning. Wij werken binnen de industrie waarbij veiligheidsregels belangrijk zijn. Jij bent je bewust van deze regels en kunt hier goed mee omgaan.

Wat vragen wij van jou?

✓ Mbo werk- en denkniveau (diploma Middenkader functionaris infra/ Uitvoerder infra is een pré);

✓ Jij bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat of bent bereid deze te halen;

✓ Jij hebt bij voorkeur stage- of werkervaring binnen de grond- weg- en waterbouw;

✓ Het is mooi meegenomen wanneer jij ervaring hebt binnen de industrie;

✓ Je bent in het bezit van rijbewijs B;

✓ Jij bent administratief sterk, kunt goed leidinggeven en jij neemt graag het voortouw binnen het werk.

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

✓ Door de omvang van De Reus krijg je te maken met alle facetten van een project;

✓ Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra de leidraad is;

✓ Korte communicatielijnen binnen de organisatie; 

✓ Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie;

✓ In deze functie heb jij recht op een auto van de zaak;

✓ Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat doet De Reus?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.

Lees hier meer over wat wij doen

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Andere vacatures: